Anadolu mutfağının vazgeçilmez klasiği işkembe çorbasını, kolajen deposu ayak paça ve ilikli kemik sularımızla yeniden yorumladık. Kostiksiz İşkembe kullanarak, ustalık yöntemiyle, özenle, tertemiz hazırladığımız işkembe çorbamızı en sağlıklı ve sade haliyle sizlere sunuyoruz. Artizanal olarak hazırladığımız bu özel lezzetli çorbayı sadece ısıtarak tüketebileceğiniz gibi, arzu ederseniz terbiyeli de yapabilirsiniz...
Gurvita İşkembe Çorbası 660 ml X 2 Adet
Net Miktar (ml): 660 X 2 Adet
İçindekiler: Dana işkembe, dana ayak paça kemik suyu (dana ayak paça, su ) doğal kaynak tuzu.
Alerjen: (-)
Menşei: Türkiye
İşletme Kayıt No: TR-34-K-163719/TR-34-2163
Gıda İşletmecisi/Üretici: Faydalı Mamuller Gıda San. Ve Tic. A.Ş.
Dağıtıcı: İyileştiren Mamuller Gıda San. Ve Tic. A.Ş.
TS EN ISO 22000 HACCP – TS EN ISO 140001 – Helal 22:2013 belgeli tesislerimizde üretilmiştir. Türk Gıda Kodeksine uygundur.
Besin Değerleri 100 Ml için
Enerji (kcal) 90.39
Enerji (kJ) 377.83
Yağ (g) 2.59
Doymuş Yağ (g) 0.77
Karbonhidrat (g) 10.61
Şekerler (g) 0
Protein (g) 6.16
Tuz (g) 0.61
Gurvita Kullanım Koşulları
-İçerdiği kolajen nedeni ile buzdolabında 4°C’de jöle kıvamına geçer.
-Buzdolabında 4˚C’de saklanmalı ve kapağı açıldıktan sonra 2 gün içinde tüketilmelidir. -Kapağı şişmiş ve sızdırmış ürünleri tüketmeyiniz.
-Ürünlerimiz katkı, koruyucu ve renklendirici maddeler içermez.
*Kalan ürünü dondurarak saklayabilirsiniz, 6 ay içinde tüketebilirsiniz.
Terbiyeli Gurvita İşkembe Çorbası Tarifi Ve Malzemeleri :
-1 adet yumurta sarısı
-2 yemek kaşığı süt
-1 silme yemek kaşığı sarımsak
-1 yemek kaşığı Gurvita organik üzüm sirkesi
-1 tatlı kaşığı tuz
Yapılışı:
Yumurta sarısı ile sütü bir kasede iyice çırpın.
Gurvita İşkembe Çorbanızı bir tencereye koyup birkaç dakika kaynatın.
İçerisine ezilmiş sarmısak, Gurvita organik üzüm sirkesi ve tuz ilave edin.
Ocağın altını kapatın. Diğer yanda hazırladığınız yumurta sarısı, süt karışımını çorbaya ilave edin ve karıştırın.
Sıcak servis ediniz.
Afiyet, şifa olsun…