Kelle Paça Çorbasının Faydaları

Kelle Paça Çorbasının Faydaları

Oldukça zengin bir mutfağa sahip olan Osmanlı Devleti’nde çorbacılık başlı başına bir meslek tanımıydı ve çorba Anadolu’da önemli bir yer tutuyordu. En çok yapılan çorbalardan biri olan Kelle Paça çorbası ayrıca özel kelle paçacılarda servis ediliyordu. 
 

KELLE PAÇA ÇORBASININ FAYDALARI NELERDİR?
 

Kolajen;

Kelle Paça Çorbası, kolajen üretimine sağladığı katkıyla cildinizin esnekliğini korumasını destekler. Cildinizin nem dengesini korur, kırışıklıkları azaltır ve daha genç bir görünüm sağlar.
 

Kemik ve Eklem Sağlığı;

Kelle Paça ve Paça Çorbaları, Çocuklarınızın kemik gelişimini destekler. İçeriğinde yer alan kolajen, magnezyum ve kalsiyum kemik sağlığınızın korunmasına ve kemik erimesinin engellenmesine destek sağlar. Bağ dokusunu güçlendirerek olası dejeneratif eklem rahatsızlıklarınıza iyi gelir
 

Bağışıklık sistemi;

Kelle Paça Çorbası, içerdiği antioksidan sayesinde bağışıklığınızı güçlendirerek soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıklara karşı korunmanıza yardımcı olur.
 

Hangi Hayvanları Kullanıyoruz?

İlikli Kemik Sularımızı üretirken iyi tarım ve hayvancılık politikalarının uygulandığı özel çiftliklerden temin ettiğimiz sağlıklı, genç kuzu ve danaları kullanıyoruz. 
 

Nasıl Kullanabilirsiniz?

Bol kuzu kelle eti, dana dil, dana yanak ve ayak paça kullanarak ürettiğimiz Gurvita Kelle Paça ve Paça Çorbalarımızı açıp ısıtarak doğrudan yada terbiye ile hazırlayarak tüketebilirsiniz.
 

Daha Çok Okumak İçin:

https://www.medicalpark.com.tr/kelle-paca-corbasi-faydalari/hg-4563#:~:text=%C4%B0%C3%A7eri%C4%9Finde%20yer%20alan%20kolajen%2C%20kalsiyum,dejeneratif%20eklem%20rahats%C4%B1zl%C4%B1klar%C4%B1na%20iyi%20gelir.

 

Etiketler: Kelle Paça Çorbasının Faydaları
Mayıs 02, 2025
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR