Malzemeler:
-1 paket labne (Yaklas?ık olarak 200 gr.)
-1 yemek kas?ıg?ı su?zme yog?urt
-3 yemek kas?ıg?ı Gurvita Sade I?likli Kemik Suyu
-500 gram kayısı (C?ekirdekleri c?ıkarılmıs?.)
-4-5 adet hurma (C?erkideg?i c?ıkarılmıs? ve 10 dakika sıcak suda bekletilmis?.)
-Ag?ız tadınıza go?re opsiyonlu olarak bal ekleyebilirsiniz.
Yapılıs?ı:
Tu?m malzemeleri bir araya getirip, blenderdan gec?irin, ag?zı kapalı bir kapta, hava almayacak
s?ekilde dondurucuda saklayın. Ara sıra c?ıkartın c?atalla karıs?tırın. Kıvamı olus?tug?unda, servis
etmeden 10 dakika o?nce dondurucudan c?ıkarmanız yeterli olacaktır. Dondurma kaplarıyla
servis edin.
Afiyetle tu?ketin.