Malzemeler:
-4 yemek kas?ıg?ı labne
-2 yemek kas?ıg?ı su?zme yog?urt
-3 yemek kas?ıg?ı Gurvita Sade I?likli Kemik Suyu
-2 orta boy muzun pu?resi
-3 yemek kas?ıg?ı bal
-2 adet hurma (15 dakika o?nceden sıcak suda bekletilmis?.)
Yapılıs?ı:
Tu?m malzemeleri bir araya getirip, blenderdan gec?irin, ag?zı kapalı bir kapta, hava almayacak
s?ekilde dondurucuda saklayın. Ara sıra c?ıkartın c?atalla karıs?tırın. Kıvamı olus?tug?unda, servis
etmeden 10 dakika o?nce dondurucudan c?ıkarmanız yeterli olacaktır. Dondurma kaplarıyla
servis edin.
Afiyetle tu?ketin.