Gurvita’nın kolajen zengini tarifler serisinde bu sefer brokoli ve antrikotu buluşturuyor; ayrıca ilikli kemik suyu dokunuşu yaparak bu leziz tarife kolajen eklemiş oluyoruz.
1 büyük kase brokoli
200 gram dana antrikot
50 gram taze soya filizi
4 yemek kaşığı Gurvita İlikli Kemik Suyu
2 yemek kaşığı organik sirke
1 çay kaşığı sarı hardal tozu
1 yemek kaşığı tereyağı
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1 adet limon
Tuz ve karabiber
Brokolileri tuzlu suda haşlayın. İyice yumuşadıklarında suyunu süzün ve kenara alın.
Tereyağını bir tavada erittikten sonra üzerine organik sirkeyi ekleyin. Tava iyice ısındığında antrikotları yerleştirin ve her iki tarafını da kızartın.
Antrikotun pişmesine yakın; soya filizlerini ve Gurvita İlikli Kemik Suyu'nu tavaya alın. Hafifçe karıştırın ve etlerin her iki tarafını eşit seviyede pişirmeye gayret edin.
Ayrı bir kapta zeytinyağı, sarı hardal tozu, tuz ve karabiberi iyice karıştırın. Ardından sosu taze sıkılmış limon suyuyla aromalandırın.
Her iki tarafı eşit seviyede pişmiş antrikotu ince dilimler halinde doğrayın. Ardından dilimlenmiş antrikotu ve haşlanmış brokolileri tekrar tavaya alın, hazırladığınız sos ile karıştırın ve sıcak olarak servis edin.
Afiyet olsun!