Gurvita’nın alternatif süt tarifleri serisinde bu hafta hurma, ilikli kemik suyu ve kaju kullanarak nasıl süt yapılabileceğini anlatacağız.
Gurvita’nın kolajenli çikolata tarifleri serisinde bu hafta; kolajenini ilik suyundan alan leziz bir fındıklı trüf tarifiyle karşınızdayız.
Gurvita’nın kolajen zengini tarifler serisinde bu sefer brokoli ve antrikotu buluşturuyor; ayrıca ilikli kemik suyu dokunuşu yaparak bu leziz tarife kolajen eklemiş oluyoruz.
Gurvita dünya çorbaları serisinde bu hafta Slav mutfaklarına özgü pancar kırmızı bir Borsch çorbası tarifiyle karşınızdayız. Bu tarifimizde 4 kişilik Borş çorbası yapılışını anlatacağız.
Yaklaşık 5000 yıllık bir geçmişi olduğu söylenen sirke kelime olarak “üzüm asidi” anlamında gelmektedir. İngilizce’de vinegar; Fransızca’da “vin aigre” kelimelerinden türetilmiştir ve ekşi şarap demektir.
Gurvita’nın pilav tarifleri serisinde bu hafta yeşil mercimeği buğday pilavıyla buluşturuyoruz. Üstelik besin değeri zaten yüksek olan bu tarifte ilikli kemik suyu kullanarak adeta bir “kolajen” pilavı hazırlıyoruz!
Gurvita’nın ev yapımı kolajen tarifleri serisinde bu hafta ilikli kemik sulu ve keçiboynuzlu bitter kolajen çikolatası tarifimizle karşınızdayız.
Gurvita İlikli Kemik Suyu ile harika bir Enginar Çorbası hazırladık...
Gurvita’nın dondurma tarifleri serisinde spot ışıklarımızı bu hafta şeftali ve hurmalı kolajen dondurması yapımına tutuyoruz.
Gurvita’nın çorba tarifleri serisinde bu hafta yaklaşık yarım saatte hazırlayabileceğiniz 4-6 kişilik kestaneli Brandy çorbası tarifimizle karşınızdayız.